LGS BİLGİLENDİRME

08.04.2019 146

Sayın VELİLER;

Mehmet Ahmet GENÇ Ortaokulu okul idaresi ,  Rehberlik Servisi,  Sınıf  Rehber Öğretmenleri  tarafından 01.06.2019  tarihinde yapılacak olanLGS (LiselereGeçişSınavı) hakkında bilgilendirmek , Öğrencinizin sınava girip girmeyeceğini paylaşmak , başvuru işlemlerini yapmak ,  sınava girmesini istemeyen velilerden de Dilekçe  örneği  almak için 12 Nisan 2019  Cuma gününe kadar saat  09:00  ile  17:00 arasında  okula  davet  ediyoruz.

Aykut DUMAN

Okul  Müdürü